Horoscop 21 august. Taurii vor întâlni o persoană compatibilă

O să căutam armonia, echilibrul dacă dăm de lucruri care nu ne convin și se rezolvă totul ca prin minune.

Vibrația zilei este 3 și o să spunem ce ne convine și ce nu.

HOROSCOP 21 AUGUST 2020 LEU

Poate vă repeziți la malul mării, sau o zi, două, la munte ca să vă aerisiți și dacă efortul nu e prea mare. Sunt niște acte de dus și de luat de la semnat, dar poate le scanați și primiti o semnătură electronică – asta ca să scutiți din drumuri, timp, cozi.

HOROSCOP 21 AUGUST 2020 FECIOARĂ

Vi se propune o formă de colaborare și dacă nu sunteți prinși cu alte treburi o să vă implicați, c-or să vină bani. O să le dați de capăt situaților complicate, puteți demara și lucruri noi care să vă puna în lumina reflectoarelor și să vă restartați.

HOROSCOP 21 AUGUST 2020 BALANȚĂ

E cineva care vrea să petreceti câteva ore împreună, poate ieșiți la o plimbare și puneți țara la cale. Se poate să vă luați un mic respiro și să ajungeți și la malul mării, sau altundeva, ca să fiți mai detașați atunci când veți lua decizii.

HOROSCOP 21 AUGUST 2020 SCORPION

Poate vă-ngrijiti și de școală, grădinița copiilor și le luați tot ce trebuie ca să intre și de acasă online, și poate și voi aveți nevoie. O să ieșiți la rampă cu ceva nou și o să vă descurcați frumos, or să fie și niște oameni care să vă sprijine și va fi un progres.

HOROSCOP 21 AUGUST 2020 SĂGETĂTOR

Poate le organizați copiilor o zi de naștere, o plimbare în parc, la pădure, să se miște un pic, și să aibă spațiu de mișcare. O să fiți prinși cu tot felul de treburi, nimic însă din cale afară de solicitant și o să puteți și pleca într-o excursie.

HOROSCOP 21 AUGUST 2020 CAPRICORN

O să vă puteți duce într-o vizita în afara orașului, sau vă duceți să revedeți marea, că v-a lipsit. Se poate să vă ocupați de casă, de reparații, curățenie, dați o zugrăveală poate, și le mai cereți ajutorul alor voștri, să nu vă luptați singuri cu toate.

HOROSCOP 21 AUGUST 2020 VĂRSĂTOR

O să reușiți să vă-ntelegeti cu partenerul de cuplu care a avut să vă reproșeze cate ceva și comunicarea o să meargă că unsă. O să vă gândiți până luni dacă semnați un contract de muncă sau așteptați ceva mai bun, că nu pareți convinși de ofertă.

HOROSCOP 21 AUGUST 2020 PEȘTI

Poate vă faceți curaj să vă duceți la un interviu, c-ați dat de un job care vi se potrivește și e la mare căutare în perioada asta. Cheltuilelile par să nu se mai termine și-atunci trebuie avut grijă să nu rămâneți în până de bani, s-aveți tot timpul o rezervă, chit că bani or să mai intre.

HOROSCOP 21 AUGUST 2020 BERBEC

Poate ar trebui să fiți ceva mai toleranți, delicați în relația cu partenerul de cuplu să nu iasă scântei, că dragoste există. E ceva nou de lucru la serviciu, poate aveți un gând și cu școala, să luați niște cursuri, chiar și online ca să fiți în pas cu ce se cere în momentul de față.

HOROSCOP 21 AUGUST 2020 TAUR

Se poate să-ntalniti pe cineva care să fie genul vostru și o să vă armonizați, o să se simță compatibilitate. O să puneți creativitatea în funcțiune și or să iasă lucruri de valoare din mâinile voastre, o să simțiți nevoia să vă exprimați și altfel.

HOROSCOP 21 AUGUST 2020 GEMENI

Se pare c-o să vă pregătiți de o escapadă măcar pentru o zi, să faceți plajă, baie în mare, sau să revedeți muntele. Poate redecorati apartamentul, faceți niste schimbări, aruncați lucrurile învechite, care nu vă mai sunt de folos și o să le faceți o bucurie alor voștri.

HOROSCOP 21 AUGUST 2020 RAC

Poate le-ați promis copiilor că-i duceți într-o plimbare acolo unde și-au dorit demult și o să vă țineți de cuvânt. Sunt chestiuni birocratice de care trebuie să vă achitați urgent și să încheiați niște situații ca să puteți da drumul unor proiecte care așteaptă de ceva vreme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here