Liberal, către președintele PNL Olt: „Mulțumim domnule Voiculescu că ați distrus organizația…”/ FOTO

Un alt liberal îl înfruntă, curajos, pe șeful PNL Olt, Liviu Voiculescu, căruia îi reproșează că a distrus organizația locală din care primul face parte.

Este vorba de un membru al PNL Deveselu, Marian Georgescu, care a purtat, recent, un dialog cu președintele Voiculescu pe grupul de Whatsapp al liberalilor.

„Mulțumim dle Voiculescu că ați distrus PNL Filiala Deveselu împreună cu Aliman Ion”, îi reproșează colegul său de partid liderului PNL Olt.

Extrem de deranjat că reproșul a fost manifestat pe un grup public, Liviu Voiculescu i-a răspuns celui din Deveselu că ar putea să facă astfel de reproșuri în particular.

„Serios? Uitați repede anumite lucruri… Dacă aveți reproșuri vă rog să mă sunați și să le discutăm”, i-a răspuns celui nemulțumit Liviu Voiculescu.

Reproșurile celor din PNL Deveselu se referă la o poveste din care Liviu Voiculescu a ieșit foarte prost din punct de vedere politic. Este vorba de negocierea pe care Voiculescu a purtat-o cu primarul din Deveselu, Ion Aliman, membru PSD, ca edilul să candideze din partea Partidului Național Liberal. Într-o primă fază, acesta ar fi fost de acord. Mai mult, el s-a tras în poză cu liderii PNL Olt, imagine pusă pe afișul electoral cu care Aliman ar fi urmat să defileze în campania electorală.

Ion Aliman le-a tras clapa liberalilor

La scurt timp, primarul din Deveselu s-a sucit, semnând dosarul de candidatură cu PSD.

În acest context, a fost compromisă organizația locală a liberalilor, ca și perspectiva pe care aceasta ar fi putut-o avea cu un candidat propriu, de prima dată, la alegerile locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here