Timea, o profesoară de numai 25 de ani, răpusă de coronavirus. Tânăra nu suferea de nicio altă boală

O profesoară de numai 25 de ani din Maramureș a fost ucisă de coronavirus. Apropiații ei sunt în stare de șoc, mai ales că tânăra nu avea și alte boli. Zeci de oameni care s-au vindecat de covid au donat plasma pentru tânără, însă medicii n-au mai putut-o salva.

Daraban Timea Enikö, o profesoară de 25 de ani din Baia Mare, a murit la spital după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2, după ce a fost internată la Spitalul Suport din Baia Mare.

Echipa medicală a făcut tot ce s-a putut pentru a o trata ca să-și revină.Săptămâna trecută zeci de maramureșeni s-au mobilizat și au donat sânge pentru ca tinerei să i se poată face tratamentul cu plasmă, însă eforturile au fost în zadar.

Timea Enikö a ajuns la spital pe data de 15 august, iar la scurt timp starea ei de sănătate s-a agravat. După ce a fost transferată la secția de Terapie Intensivă, în stare critică, mama ei a făcut un apel pe Facebook pentru ca lumea să meargă și să doneze plasmă.

Din păcate, astăzi, fata a făcut un stop cardio-respirator, starea ei de sănătate fiind precară de ceva vreme. Surse apropiate ZiarMM.ro au precizat faptul că în ultimele trei zile, în fiecare zi, a făcut stop cardio-respirator, iar medicii au reușit să o stabilizeze. Tânăra nu a mai răspuns la nicio manevră de resuscitare de această dată.

Este primul deces înregistrat în Maramureș al unei persoane infectate cu noul coronavirus la o vârstă atât de fragedă.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here