Mai mulți polițiști, atacați cu toporul de un bărbat violent. Agresorul a fost împușcat de oamenii legii/ VIDEO

Un echipaj de poliție de la secția 7 a fost atacat cu toporul de un bărbat agresiv. Oamenii legii au ripostat cu focuri de armă și l-au împușcat în mână, iar acum  bărbatul este cercetat pentru ultraj.

“Bărbatul a profitat de faptul că în curtea sa erau membrii familiei, pe care îi folosea ca paravan, şi ameninţa că le va face rau dacă va interveni poliţia. Într-un final, după ce au fost epuizate toate scenariile de lucru, pentru a salva viaţa persoanelor, poliţiştii au pătruns în curte pentru imobilizare agresorului, moment în care acesta i-a atacat cu un topor”, scrie Sindicatul Europol pe pagina de Facebook.

Poliţia Capitalei a confirmat incidentul.

În seară de 24 august, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic, în care se reclamă comportamentul agresiv al unui bărbat. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 7, care au încercat aplanarea situației, dar bărbatul în cauza continuă să se manifeste violent și să amenințe polițiștii. A fost solicitat sprijinul unei echipe a Serviciul Acțiuni Speciale, care a ajuns în scurt timp la adresa.

Bărbatul, de 43 de ani aparent renunțase la comportamentul violent, însă a luat un topor și a încercat să îl lovească pe unul dintre luptători. Acesta a utilizat armamentul din dotare, cu proiectil de cauciuc și a tras asupra mâinii agresorului. Bărbatul a fost imobilizat și a fost solicitat un echipaj medical pentru a i se acordă îngrijiri“, a transmis Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here