Băsescu spulberă cârdăşia dintre Poliţie şi Duduieni. “I-aş destitui pe loc. Arată dependenţa Poliţiei de clanuri”

Sursa foto: b1.ro

Traian Băsescu a comentat, miercuri, imaginile din care reiese că ofiţeri aflaţi la conducerea Poliţiei Române s-au întâlnit cu membri ai clanului Duduianu. Fostul preşedinte a declarat că i-ar destitui “pe loc” pe poliţiştii care au participat la întâlnire.

“Denotă slugărnicie. O relaţie de dependenţă a acestor oameni faţă de clanul Duduianu”, a spus Băsescu.

“Eu i-aş destitui pe loc. Ministrului Marcel Vela i-aş spune că prafurile aruncate cu poliţia animalelor ca să nu se vadă mizeria pe care o patronează nu ţin. I-aş destitui pe loc. Repet, eu nu spun că nu trebuia să vorbească cu ei şi să impună nişte lucruri. Dar frate, îl citai să vină la poliţie. Nu mi s-a întâmplat vreodată ca vreun organ al statului să nu mă citeze.

Să vină să spună vă dau un telefon domnul Băsescu, să nu vă vadă lumea. Cum e posibil să dai un asemenea tratament grupurilor de crimă organizate decât dacă eşti de partea lor? O slugărnicie. Arată o relaţie de dependenţă. Mai grav. Trebuie să vă explic dragi infractori că sunt nevoit să fac asta. N-aş face, dar să vedeţi. Dependenţa acestor oameni de clanul Duduianu”, a explicat Traian Băsescu miercuri la Adevărul Live.

Candidatul PMP la Primăria Capitalei consideră că tăcerea ministrului de Interne, Marcel Vela, arată ca o “înşelătorie”. Întrebat dacă în perioada în care a fost preşedinte a primit informaţii despre clanurile interlope din Bucureşti, Băsescu a afirmat că primea astfel de date nu doar de la SRI, ci şi de la Doi şi-un sfert.

“Da, chiar am primit informaţii nu numai de la SRI. De la doi şi-un sfert. Chiar era cu ochii pe ei nu cum face Vela cu degetele în ochi. Am avut ani de linişte, nu şi-au permis să sară calul. Acum după ce s-a desfiinţat doi şi-un sfert, mulţumită domnului Cioloş şi SRI-ul s-a retras din supravegherea clanurilor, se simt foarte liberi şi puternici”, a adăugat Băsescu, pentru sursa citată.

Cât despre mesajul pe care-l primesc poliţiştii corecţi, Traian Băsescu a precizat că aceştia “şi-au trântit pistoalele pe masă de scârbă”.

“Asta e groaznic. Vă asigur că pur şi simplu şi-au trântit pistoalele pe masă de scârbă. Au zis lasă-mă frate dacă ăştia mi-s şefii. Subordonaţii nu mai ştiu când sunt trădaţi în spate de şefii lor. Dute acum să mai faci o acţiune ca poliţist obişnuit care nu eşti mare şef la clanul Duduienilor după ce ai aflat că se rugau împreună la o biserică noaptea. Nu se poate aşa ceva”, a mai afirmat Băsescu.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here