Bătaie între două fete: Și-au împărțit pumni și picioare. Una dintre ele, prăbușită pe marginea piscinei

Două fete s-au luat la bătaie, la o piscină din București. Între cele două fete au intervenit prietenii acestora, iar totul s-a transformat într-un scandal uriaș.

Potrivit primelor informații, totul s-a întâmplat pe 17 august, la o piscină din București, din zona Militari. Mai multe fete au intrat în conflict, iar ulterior scandalul a degenerat. Astfel, două dintre fete au început să se lovească reciproc cu pumnii și cu picioarele, ambele fiind rănite după ce s-au prăbușit pe jos, chiar lângă marginea piscinei.

Pe imaginile surprinse de un martor cu telefonul mobil se poate observa cum cele două fete se lovesc cu pumnii și cu picioarele, iar una dintre ele cade. Cea de-a doua continuă să o lovască, în timp ce alte persoane încearcă să o oprească.

După câteva secunde, prima fată se ridică și continuă bătaia, fiind, la rândul ei, oprită de alte persoane.

Într-un final, prima fată este lovită sălbatic cu pumnii de un tânăr și se prăbușește din nou. Oamenii aflați la piscină au sunat la 112, iar polițiștii au ajuns la fața locului, însă nu a fost deschisă nicio anchetă pentru că nimeni nu a depus plângere.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here