Viceprimarul care a dat cu piciorul la cea mai importantă investiție pentru Scornicești se vrea primar

Viceprimarul din Scornicești, liberalul Daniel Tudor, cel care, controlând majoritatea legislativului orășenesc, a respins, în consiliul local, cea mai importantă investiție din istoria orașului, de 8 milioane de euro, se vrea acum primar.

Candidat al Partidului Național Liberal, Daniel Tudor încearcă să își creeze o imagine pozitivă, fie pe rețelele de socializare, fie pe alte căi, amăgind oamenii cu proiecte mărunte, după ce, nu demult, a respins în consiliul local, alături de aleșii PNL, cel mai mare proiect din istoria orașului, respectiv 8 milioane de euro, cu care un mare investitor intenționa să refacă fosta fermă de pui de la Piscani ce a aparținut Avicola Scornicești. Și asta dintr-un motiv pe cât de nedocumentat, pe atât mincinos, că cetățenii s-ar opune investiției. Adică oamenii ar spune „nu” câtorva sute de locuri de muncă, în condițiile în care orașul se confruntă cu o lipsă acută de oportunități privind locurile de muncă și în contextul în care nimeni nu a făcut acolo un studiu sociologic în care majoritatea să își impună voința pe o asemenea importantă problemă.

O asemenea atitudine din partea unuia care deține o funcție publică și care urmărește să ajungă primar este una sinucigașă din punct de vedere electoral și extrem de păguboasă pentru întreg orașul, căruia acum Daniel Tudor îi cere votul, prezentându-i fie proiecte mărunte, fie deziderate irealizabile și, în orice caz, fără detalii concrete, ori promisiuni ambigui, de genul „o să fac aia, o să fac cealaltă, o să…”.

Totodată, mesajul lui către oameni, de dezvoltare a orașului, este unul ridicol, în contextul în care Scorniceștiul este condus, de foarte multă vreme, de administrații liberale care au avut grijă doar ca bugetul orașului să alimenteze conturile firmelor de casă ale PNL. Mai mult, candidatul PNL este, de patru ani, viceprimar al orașului și, prin manevrele derulate în consiliul local, adevăratul conducător al primăriei, timp în care investițiile nu au excelat în nici un domeniu.

O simte, pe propria piele, fiecare cetățean al orașului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here