Candidatul PSD la Primăria Balș, Cătălin Rotea, susținut și de Pro România, conduce detașat în sondaje

Unul dintre ultimele sondaje realizate la nivelul orașului Balș în privința candidaților pentru funcția de primar îl indică pe Cătălin Rotea (PSD+Pro România) câștigător detașat al alegerilor locale. 

Sondajul a fost realizat de institutul de cercetare Psyho Global Consult, în perioada 8 – 15 august, pe un eșantion de 900 de persoane, prin metoda door tu door.

La întrebarea „Dumneavoastră personal credeți că lucrurile în localitatea dumneavoastră se îndreaptă mai degrabă într-i direcție bună sau într-o direcție proastă?”, cei mai mulți dintre respondenți, respectiv 61%, au spus că lucrurile merg într-o direcție proastă.

La întrebarea „Pe o scală de la 1 la 5, unde 1 înseamnă foarte nemulțumit și 5 foarte mulțumit, cât de mulțumit sunteți de activitatea primarului în ultimii 4 ani?”, din nou, cele mai multe persoane dintre cele întrebate s-au declarat foarte nemulțumite.

La întrebarea „Care sunt, din punctul dumneavoastră de vedere, principalele trei probleme ale localității dumneavoastră?”, majoritatea respondenților, adică 29%, au răspuns că cea mai mare problemă o reprezintă lipsa locurilor de muncă. 24% dintre cei întrebați spun că lipsa canalizării este o altă problemă gravă, 18% au indicat problema gazelor naturale, în vreme ce 12% au indicat alte probleme.

În sfârșit, la întrebarea „Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru primăria localității dvs., cu ce candidat ați vota?”, cea mai mare parte a respondenților l-au indicat pe Cătălin Rotea, candidatul PSD, susținut și de Pro România.

Cătălin Rotea, candidatul PSD, conduce în sondaj cu 57%

El a fost creditat cu 57% dintre respondenți, în vreme ce primarul în funcție, Mădălin Teodosescu, candidatul PNL, susținut și de PMP, ar aduna doar 35% din voturi.

Candidatul USR, Romică Irimia, ar aduna doar 4% din voturi, iar Constantin Oprea, candidatul ALDE, ar primi voturile a doar 2% dintre votanți.

Marja de eroare a sondajului este de plus – minus 3%.

Redăm rezultatele întregului sondaj:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here