Marius Oprescu: La Consiliul Județean vom face majoritate, iar în județ vom câștiga alegerile în peste 95 de localități

Marius Oprescu, liderul PSD Olt, candidat pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Olt, a declarat, joi seară, la Olt TV, în emisiunea Imperativ, că social-democrații vor face majoritate în CJ, la alegerile locale din 27 septembrie.

Președintele social-democraților olteni a mai spus că PSD Olt va câștiga alegerile în peste 95 de localități din cele 112.

„Pe județul Olt, așa cum am spus-o și în declarațiile trecute, sunt convins că vom face majoritate. Procentual, asta înseamnă peste 50%.

Din 112 localități, vom lua peste 95 de localități.

Noi la sediul Partidului Social Democrat facem numărătoarea paralelă; nu plecăm de acolo până nu avem ultimul proces verbal în original băgat în baza de date. Presa a fost mereu alături de noi și jurnaliștii și-au luat informațiile live prin rețeaua noastră, atunci când ele au venit, prin rețeaua noastră, la sediul partidului”, a declarat Marius Oprescu.

Acesta a precizat că modelul de campanie electorală pe care social-democrații îl vor derula este cel care va ține seamă de contextul pandemiei de COVID-19.

„Modelul de campanie este acesta: încercăm să fim alături de alegători, dar distanțarea socială nu e bună când ești om politic. Vom purta însă măști, fără să avem contacte. Nu mai dăm mâna cu alegătorii, pentru că este o campanie atipică.

Noi suntem prezenți și în mediul on-line, avem o echipă foarte bună la partid care lucrează pentru acest mediu și încercăm ca, prin presă, prin Facebook, ca și prin întâlnirile directe cu cetățenii să transmitem mesajele, cum am făcut-o de fiecare dată, printr0o campanie pozitivă, prin prezentarea realizărilor din ultimii patru ani de zile și prin noile lucruri pe care ni le propunem pentru Olt, sub egida «Investim în Olt».

Sunt proiecte foarte bine cântărite, pentru că, așa cum am mai spus-o, patru ani trec repede și te duci în fața alegătorilor și nu ai ce să le mai spui dacă nu te-ai ținut de cuvânt”, a mai spus Marius Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here