Marius Oprescu: Mai multe studii sociologice ne-au arătat că Marian Doldurea va fi primar al Caracalului

Stabilirea candidatului PSD pentru Primăria Caracal în persoana lui Ion (Marian) Doldurea a avut loc în urma mai multor studii sociologice care l-au dat ca viitor câștigător al alegerilor locale din 27 septembrie.

Declarația îi aparține președintelui PSD Olt, Marius Oprescu, care, joi seară, la emisiunea Imperativ de pe OltTV, a spus că Ion (Marian) Doldurea va câștiga funcția de primar cu peste 50% și va forma majoritatea consiliului local.

„La Caracal, și le mulțumesc pentru acest lucru, cetățenii au fost de fiecare dată alături de noi. Indiferent de experimentele noastre, ca să spun așa, ei au avut mereu încredere în noi și ne-au dat de fiecare dată votul.

Până la urmă, cred că am găsit o soluție corectă pentru Caracal. Un om din Caracal, un om care a dovedit, cu experiența din mediul privat și cu o bună carte de vizită a venit alături de noi, un om cum nu e altul care își dorește atât de mult să facă ceva pentru Caracal și, în același timp, un om pe care și-l doresc cetățenii, pentru că am făcut studii sociologice și această candidatură a reieșit în baza studiilor. Doar studiile sociologice ne-au arătat că oamenii din Caracal și-l doresc pe Marian Doldurea.

La Caracal chiar am făcut mai multe studii sociologice și Marian Doldurea este cotat cu peste 50%, și el, și consiliul local.

Sunt convins că el va face majoritate. Așa arată studiile. Noi de o jumătate de an tot facem acolo studii la Caracal Și când nu aveam candidat și am încercat să aflăm candidatul, și după ce l-am stabilit ca președinte de organizație și candidat, încă două studii sociologice ne-au arătat că Marian Doldurea va fi primar al Caracalului”, a declarat președintele PSD Olt.

La rândul său Marius Oprescu candidează pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Olt, el având șanse să obțină noul mandat cu peste 50 de procente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here