Horoscop 31 august. Capricornii primesc bani în plus

Ne facem planuri şi ne ţinem de ele, să nu pierdem un timp preţios, c-avem interesul să ne protejăm pe noi şi pe-ai noştri.

Vibraţia zilei este 4 şi familia e în centrul atenţiei. Iată ce se întâmplă în fiecare zodie.

HOROSCOP 31 AUGUST 2020 FECIOARĂ

Poate vă interesaţi de şcoli, grădiniţe, de ce le trebuie copiilor ca să-nveţe în condiţii optime şi o să aveţi succes. O s-aveţi de luat nişte bani, poate chiar vi se măreşte salariul şi o să fie un confort financiar, o să vă faceţi planuri cu banii, să vedeţi în ce să-i investiţi mai întâi.

HOROSCOP 31 AUGUST 2020 BALANȚĂ

O să primiţi o invitaţie la un eveniment care poate avea legătură cu serviciul şi să fie o upgradare la scenă deschisă. Sunt ceva răscoliri sufleteşti şi o să le aflaţi, se pare, şi cauza, şi-o s-o externalizaţi, vorbiţi despre ea, disecaţi problema şi o să fie o uşurare.

HOROSCOP 31 AUGUST 2020 SCORPION

Încă mai aveţi multă treabă pe-acasă şi o să faceţi un tur de forţă ca să terminaţi tot ce-aveţi de făcut. O să puteţi legaliza nişte acte şi să faceţi rost de bani, să-ncepeti lucrul la ceva care să vi se potrivească, dar n-o să scăpaţi fără efort susţinut.

HOROSCOP 31 AUGUST 2020 SĂGETĂTOR

Se poate să prezentaţi interes pentru cineva care vede în voi un posibil partener de viaţă. Şi să fie reciproc interesul. O să vă implicaţi în nişte activităţi care să vă pună într-o lumină favorabilă şi o să câştigaţi un titlu de glorie, sau măcar aprecieri pentru ce-aţi muncit.

HOROSCOP 31 AUGUST 2020 CAPRICORN

Vă pot intra nişte bani şi totodată să reglaţi şi o situaţie contractuală să vă sporiţi veniturile. Se pare că v-aţi mai relaxat şi o să aveţi o comunicare mult mai bună cu anturajul, fie că vorbim despre serviciu, fie despre relaţiile din particular.

HOROSCOP 31 AUGUST 2020 VĂRSĂTOR

Poate vă scoate cineva la un suc, o cafea, să puneţi la cale proiectele de tot felul, şi de serviciu, şi de viaţă personală. O să daţi zor să lichidaţi restanțele ca să-ncepeți ceva care v-ar propulsa în carieră, să vă ocupaţi numai de proiectele noi, să investiţi energia şi timpul acolo.

HOROSCOP 31 AUGUST 2020 PEŞTI

Vă bucuraţi de revenirea cuiva, poate şi vouă vă e mult mai limpede ce simţiţi pentru acea persoană. O să vă chibzuiţi banii să v-ajungă, c-aveţi de cumpărat lucruri costisitoare. Sunt şi plăţi de făcut şi e de păstrat şi-o rezervă – după care se poate să daţi un tun financiar.

HOROSCOP 31 AUGUST 2020 BERBEC

Poate-ați amânat vizita la medic, dar e bine să ştiţi cum staţi cu sănătatea ca să n-apară, brusc, surprize neplăcute. Apare o ofertă incitantă de lucru şi poate vă duceţi la alt serviciu, n-o să staţi prea mult pe gânduri c-o să cântăriţi din ochi situaţia.

HOROSCOP 31 AUGUST 2020 TAUR

O să luaţi de undeva nişte bani şi o să le oferiţi copiilor ce şi-au dorit – e rândul lor să fie prioritari. O să luaţi o decizie legată de copii, dacă să-i duceţi, sau nu la şcoală, la grădiniţă, cu cine să-i lăsaţi când sunteţi la serviciu şi multe altele.

HOROSCOP 31 AUGUST 2020 GEMENI

O realizare în familie, poate v-aţi instalat, sau reinstalat în locuinţă, c-oți fi zugrăvit, sau aţi reamenajat prin casă. Va mai gândiţi dacă e cazul, vă permiteţi să faceţi un împrumut la bancă, sau vă descurcaţi cum puteţi până se mai clarifica situaţia financiară.

HOROSCOP 31 AUGUST 2020 RAC

O să luaţi o decizie legată de nişte cursuri pe care să le urmaţi, sau nu, în funcţie de bani şi de timp. O să vă acordaţi un plus de atenţie, o să-ncercaţi lucruri pe care nu le-aţi mai făcut şi or să se vadă – negreşit – şi rezultatele, o să fiţi încântaţi de voi.

HOROSCOP 31 AUGUST 2020 LEU

Cineva căruia i-oți fi dus dorul va caută şi relaţia se va nuanţa frumos, că are de unde. O să aflaţi veşti care să vă dea idei de afaceri, ca să faceţi rost de bani, din altceva decât eraţi obişnuiţi, pentru că trăim alte vremuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here