Un tânăr de 18 ani, din Slatina, a dispărut și nu se mai știe nimic de el de patru zile/ FOTO

Un tânăr de 18 ani, din Slatina, a dispărut în urmă cu patru zile și de atunci băiatul este de negăsit, în ciuda eforturilor mari care se fac pentru găsirea lui.

Potrivit cunoscuților care au postat pe o rețea de socializare fotografia și numele tânărului, Andrei Cristian a plecat de acasă în noaptea de 28 spre 29 august. El a fost văzut ultima oară, în Slatina, în noaptea când a plecat de acasă, în jurul orelor 01,00 – 01.30, pe strada Ionașcu, în zona catedralei. Ulterior, mai spun cunoscuții, băiatul ar fi fost văzut, în 29 august, în jurul orei 17.00, în sectorul 4 din București, pe strada Nițu Vasile. De atunci nu se mai știe nimic de el. 

„Are telefonul închis. A fost dat dispărut la poliție. Dacă l-a văzut cineva, va rog să lăsați comentariu la postare sau să sunați la 112”, este apelul prietenilor.

Surse din cadrul Poliției spun că, atunci când a plecat de acasă, tânărul le-ar fi spus celor din familie că pleacă la o terasă cu un prieten. Ulterior, prietenul respectiv a declarat că nu s-a întâlnit cu cel dispărut în noaptea cu pricina.

Băiatul dispărut nu suferă de afecțiuni psihice, mai susțin sursele citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here