Elevii și preșcolarii din Bălteni, Olt, primesc tablete. Un singur om nu a votat proiectul de hotărâre: candidatul PNL la primărie

Toți cei 137 de elevi și preșcolari din instituțiile de învățământ ale comunei Bălteni vor primi, la începutul anului școlar, tablete dotate cu cartelă SIM, pentru susținerea educației digitalizate. Un singur om nu a votat proiectul de hotărâre: candidatul PNL la funcția de primar, Daniel Eremia, care, ocupat cu propria campanie electorală, a lipsit de la ședința consiliului local în care toți aleșii prezenți au votat proiectul de hotărâre privind achiziția de tablete pentru copii, inițiat de primarul localității, Tudor Marineață.

Primarul din Bălteni a decis să nu mai aștepte tabletele promise de Guvernul Orban, care și-a arătat neputința la acest capitol, și a inițiat un proiect de hotărâre pentru achiziționarea unor astfel de instrumente, proiect votat în ședința consiliului local de luni.

De asemenea, contractul de achiziție al tabletelor a fost semnat, cu celeritate, ieri, astfel încât tabletele să ajungă în timp optim pe băncile elevilor.

„Le mulțumesc pentru preocuparea manifestată, față de copiii noștri, consilierilor locali prezenți, care au votat cu unanimitate, pentru viitorul elevilor din comuna noastră.

Sunt mâhnit de atitudinea ostilă a candidatului PNL, care a decis să absenteze de la ședința de ieri, făcându-și mișelește campanie electorală și ignorând un demers important pentru comunitate.

În actualul context epidemiologic extrem de dificil, era important ca lucrurile bune pentru comunitate să aibă susținere din partea tuturor consilierilor locali, care au fost învestiți cu responsabilitate, atunci cand au primit votul cetățenilor.

Bălteniul este o comună în care copiii cresc frumos, doar dacă îi pui în centrul activității tale administrative. Iar acest lucru voi continua să-l fac întotdeauna!”, a declarat primarul din Bălteni.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here