Tânăra din Olt care și-a UCIS fetița de doar două luni rămâne după gratii

Tânăra mamă din Olt care şi-a ucis fetiţa de doar două luni pentru că plângea prea mult rămâne după gratii. 

Decizia a fost luată recent de Tribunalul Olt, care a hotărât prelungirea măsurii arestării preventive în cazul femeii.

„În baza art. 348 din C.p.p. rap. la art. 207 alin.4 din C.p.p. constata legalitatea si temeinicia arestării preventive a inculpatei Vasiliauskaite Gabriele în prezent arestată preventiv în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J.Olt. In baza art. 207 alin.4 din C.p.p. menţine măsura arestării preventive a inculpatei Vasiliauskaite Gabriele”, se arată în încheierea instanței.

Pe data de 4 iunie, un echipaj de prim ajutor a fost chemat la o casă din Stoenești, județul Olt, pentru a salva viața unei copile de doar două luni. Apelul a venit din partea unchiului fetiței, după ce mama acesteia, Gabriele Vasiliauskaite, s-a plâns că bebelușul nu mai respiră și nu știe ce să facă.

În urma consultaţiilor, s-a descoperit că mama a zguduit-o atât de tare încât i-a provocat leziuni la nivelul creierului și al coloanei vertebrale.

După ce a aflat că fiica lui a murit, tatăl plecat la muncă în Anglia a postat un mesaj cutremurător pe Facebook.

„Copila mea, ştiu că vezi şi auzi totul. Ştiu că ti-ai dorit să îl faci pe tati fericit. Ştiu că mi-ai zâmbit şi mi-ai dat putere. Frăţiorul tău stie cum te cheama. Şi in inima lu’ tati tu vei trăi mereu, o să îti retin doar ochisorii dulci şi zâmbetul tău cald. Nu putem să fim supărati pe Dumnezeu, tati, nu putem să fim supărati pe nimeni! Tu ştii că tati te iubeşte, să fii bună cu prietenii tăi îngerasi şi să îl faci pe Dumnezeu mândru de tine. Să te odihneşti în pace, lumina ochilor mei ce s-au stins odată cu tine!”, a fost mesajul tatălui copilei de doar două luni, postat pe contul lui de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here