Victor Ponta: „Au deschis restaurantele doar pentru alegeri şi le vor închide imediat după”

Liderul PRO România a declarat în direct la România TV faptul că Guvernul Orban a deschis restaurantele doar pentru alegerile locale de pe 27 septrembrie, însă le vor închide imediat după.  De asemenea, acesta susţine că indiferent câte cazuri vor fi pe zi, autorităţile vor anunţat un anumit număr de cazuri.

„Aş vrea să pot să merg la teatru sau la opera, dar probabil două ore vom sta la intrare să citim să înţelegem ce scrie. Dacă aş fi fost prim-ministru aş fi luat ministrul Educaţiei şi aş intra în prima şcoala şi aş filma să explicăm tot. Habar n-avem, totul este aruncat în spatele directorilor, profesorilor şi părinţilor. Aş fi luat ministrul culturii, aş fi mers la Teatru Naţional şi aş fi zis hai să facem un test, hai să filmăm. Uite cum intră elevii la şcoală, clienţii în restaurant, persoanele la teatru sau restaurant. După 27 mi-e teamă că vom păţi exact ca celălalte ţări care au organizat alegeri. Nimic nu a ieşit bun, vrei să faci doar alegeri dar nu vrei să face ce ţine de Guvern” , susţine liderul Pro România.

„Eu o să îmi duc copii la şcoală, dar România adevărată nu e doar centrul Bucureştiului unde merg copii mei la şcoală. Sunt mii de şcoli unde nu au săpun, nu ai nici apă. În condiţiile astea îi ducem pe copii la şcoală o săptămână şi după îi trimitem acasă şi organizăm alegeri. Vreau să facem alegeri, dar este un deficit de democraţie prin faptul că nu putem face campanie, ne vedem 30-40 de oameni şi stăm la un metru distanţă. Spun  un singur lucru, au deschis restaurantele doar pentru alegeri şi le vor închide imediat după. Până pe 27 septembrie, oricâte cazuri vor fi o să aflăm că avem între 1000-1200 de  cazuri pe zi”, a declarat Victor Ponta.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here