Bătaie între jandarmi şi un suspect COVID. De la ce a pornit totul/ VIDEO

Un scandal de amploare a avut loc pe o stradă din Galați. Un tânăr, suspect de coronavirus, a început să înjure și sa agreseze jandarmii care veniseră în spirijinul medicilor de pe ambulanță. Agresorul a refuzat să meargă la spital, deși avea simptome de coronavirus.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi, jandarmii aflaţi în patrulare pe raza Secţiei 3 Poliţie Galaţi au fost solicitaţi prin apel 112 în sprijinul unui echipaj medical de ambulanţă, care a fost ameninţat cu acte de violenţă de către doi bărbaţi.

“La faţa locului jandarmii au aplanat conflictul şi din verificările făcute a rezultat faptul că joi dimineaţă o persoană a sesizat la 112 că un prieten al său prezintă simptome specifice COVID-19. În momentul în care a ajuns echipajul medical, bărbatul, în vârstă de 25 ani, a devenit recalcitrant şi a refuzat să îi însoţească către Spitalul de Urgenţă Galaţi. Pentru a preveni escaladarea situaţiei au fost chemaţi jandarmii, iar la vederea oamenilor legii bărbatul a fugit în apartament şi s-a închis în casă”, se arată în comunicat.

Jandarmii au mers să discute cu bărbatul respectiv, însă au fost împiedicaţi de un prieten al acestuia.

“Prietenul, un bărbat în vârstă de 33 ani, a fost avertizat de către jandarmi că în cazul în care nu încetează cu ameninţările şi injuriile la adresa forţelor de ordine vor fi luate măsuri legale împotriva acestuia. Cel în cauză nu a ţinut cont de recomandarea jandarmilor şi a încercat să îi împingă, motiv pentru care a fost condus, forţat, la sediul secţiei de poliţie unde a i-a fost aplicată o amendă în valoare de 3.000 lei pentru ‘împiedicarea, sub orice formă, a organelor însărcinate cu menţinerea ordinii publice de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul poliţiei ori al altui organ de stat’ “, precizează sursa citată.

De asemenea, bărbatul pentru care a fost solicitat echipajul medical a fost amendat cu 1.000 de lei pentru proferare de injurii şi refuz de legitimare. El mai fusese amendat tot cu 1.000 de lei, în 2 septembrie, la Spitalul Judeţean Galaţi, pentru injurii şi ameninţări aduse personalului medical.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here