Ciolacu: “Curba descendentă a îmbolnăvirilor de COVID-19 cu care se laudă Orban e ca revenirile în V ale lui Cîţu. Inexistentă!”

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu i-a ironizat joi, într-o postare pe Facebook, atât pe premierul Orban, cât şi pe ministrul Finanţelor Florin Cîţu, după care, schimbând registrul, a îndemnat guvernul să se ocupe serios de începutul anului şcolar şi de revenirea economiei la turaţie maximă.

„Curba descendentă a îmbolnăvirilor de COVID-19 cu care se laudă Orban e ca revenirile în V ale lui Cîțu. Inexistentă!

Acesta este rezultatul gestionării “eficiente” a pandemiei de către Guvernul lui Iohannis. Lăsați minciunile și luați măsuri! Școlile trebuie deschise în condiții de siguranță, iar economia să fie repornită cu toate motoarele!”, a scris Ciolacu pe pagina sa de facebook.

Primul ministru Orban a declarat în repetate rânduri că numărul îmbolnăvirilor a atins un platou şi este chiar în scădere.

“Dacă ai un număr de cazuri cum sunt astăzi de exemplu, avem 1415 de cazuri, e oarecum la nivel de platou, am reuşit să stopăm creşterea pentru că tendinţa de răspândire a virusului este o tendinţă de răspândire nu în progresie aritmetică, ci în progresie geometrică. Am reuşit să stopăm creşterea imediat ce am avut la dispoziţie pârghiile legale după adoptarea legii de către Parlament. Sunt convins că avem capacitatea de a depăşi cu bine aceată perioadă şi de a reveni cât mai repede la o viaţă normală”, declara premierul pe 14 august, într-o zi cu un număr de infectări aproape de recordul negativ înregistrat în România.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here