Cei doi caracaleni care au răpit o femeie din Corabia, plasați sub control judiciar

Cei doi bărbați din Caracal care au pătruns în locuința unui bărbat din Corabia, de unde au răpit-o pe concubina acestuia, au fost puși sub control judiciar.

Măsura a fost luată pentru o perioadă de 60 de zile.

Incidentul s-a petrecut cu două zile în urmă, când cei doi au intrat în locuința concubinului fostei iubite, fortând-o pe aceasta și urcând-o într-o mașină.

„La data de 1 septembrie 2020, un bărbat, de 56 de ani, din orașul Corabia, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că mai multe persoane au pătruns în locuință și au urcat-o pe concubina sa într-un autoturism de culoare albă, împotriva voinței acesteia, plecând într-o direcție necunoscută.

Polițiștii din cadrul Poliție orașului Corabia au acţionat cu celeritate și cu sprijinul polițiștilor caracaleni au depistat pe raza municipiului Caracal autoturismul respectiv,  în care au fost identificați 4 bărbați, precum și concubina apelantului.

Astăzi, 2 septembrie a.c, în urma audierilor și administrării probatoriului în cauză, polițiștii din cadrul Poliție orașului Corabia au reținut pentru 24 de ore doi bărbați, de 31 și, respectiv, 50 de ani, ambii din municipiul Caracal, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare și violare de domiciliu”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

Cei doi au fost reținuți ieri, iar azi a fost dispusă măsură controlului judiciar pentru 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here