IPJ Olt, reacție la articolul din OLT-ALERT în legătură accidentul din Slatina nemediatizat de Poliție. De ce TAC polițiștii

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Olt a reacționat la articolul publicat, joi dimineață, de OLT-ALERT și care se referă la un accident rutier petrecut luni pe strada Văilor din Slatina și care, deși a fost soldat cu o victimă, evenimentul nu a fost mediatizat de oamenii legii. 

Într-un comunicat remis OLT-ALERT, IPJ Olt recunoaște că respectivul caz nu a fost mediatizat, dar explică faptul că nemediatizarea în timp real a evenimentului a fost motivată de efectuarea de cercetări suplimentare pentru a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul respectiv.

„Având în vedere articolul publicat de dumneavoastră în mediul online, în care faceți referire la faptul un accident rutier, care s-a produs în municipiul Slatina, nu ar fi fost mediatizat de Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, facem următoarele precizări: 

Adiacent cercetărilor desfășurate la fața locului, se impun cercetări suplimentare pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul respectiv. 

Pentru o corecta informare a cetățenilor, comunicarea se realizează în momentul în care datele existente sunt certe.

Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt asigură transparență în comunicarea datelor de interes public, care nu compromit o anchetă în plină desfășurare”, se arată în replica IPJ Olt.

Un accident soldat cu o victimă s-a petrecut, luni, pe strada Văilor din Slatina. Victima, un bărbat din localitate, susține că un martor i-ar fi spus că șoferul care a provocat accidentul ar fi părăsit locul faptei și că altcineva ar fi fost supus testului de alcool.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here