Un bărbat agresiv, împușcat de polițiști. Scandal de proporții între el și oamenii legii

Un bărbat de 30 de ani, care devenise agresiv faţă de poliţişti şi îi ameninţa cu o furcă, a fost împuşcat în picior de aceştia. Scandalul a pornit după ce el ar fi încercat să intre cu turma de capre pe o păşune dintr-o localitate constănţeană.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, oamenii legii au fost sesizaţi, miercuri seara, despre faptul că în extravilanul localităţii Mihai Viteazu, un bărbat ar fi intenţionat sa păşuneze o turmă de caprine pe o cultură, iar la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 5 Rurală Cogealac.

“Întrucât poliţiştii au fost ameninţaţi cu acte de violenţă de către persoana în cauză, aceasta având asupra sa o furcă şi manifestând un comportament agresiv, au solicitat sprijin unui alt echipaj de poliţie. Dat fiind faptul că acesta nu s-a conformat solicitărilor poliţiştilor şi s-a manifestat agresiv, fugind de la faţa locului, s-au folosit focuri de avertisment, în urma cărora bărbatul, de 30 de ani, a fost rănit în picior, fiind ulterior transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Sursa: stirilekanald.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here