Autoritățile au tăiat panglica pentru primii kilometri de autostradă finalizați în 2020. Tronsonul a fost deschis traficului rutier

Traficul rutier pe tronsonul de autostradă dintre Biharia şi Borş, în lungime de 5,35 kilometri, a fost deschis vineri, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, potrivit Agerpres.

Acest tronson de autostradă face interconectarea Autostrăzilor A3 şi M4 (România – Ungaria), astfel deschizându-se un nou punct de trecere a frontierei între cele două ţări, Borş II.

Valoarea contractului pentru proiectarea şi execuţia acestui tronson de autostradă, parte a Autostrăzii Transilvania, a fost de 145,663 milioane de lei fără TVA. Antreprenorul acestui obiectiv a fost asocierea Trameco SA – Vahostav -SK a.s. – Drumuri Bihor SA – Drum Asfalt SRL – East Watter Drillings SRL.

Oficialitățile române și maghiare au tăiat panglica, iar traficul rutier a fost deschis pe autostradă.

Tronsonul este prevăzut cu un nod rutier, respectiv nodul Biharia, cu 5 bretele și 3 pasaje, la care se mai adaugă un pasaj al autostrăzii peste calea ferată și un pasaj peste autostradă a unui drum de exploatare.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here