Biroul Electoral Municipal Slatina, sesizat că liberalii încalcă legea în privința afișajului electoral/ DOCUMENT

Partidul Neamul Românesc – Filiala Olt a sesizat Biroul Electoral de Circumscripție Municipală Slatina că liberalii nu respectă legea în privința afișajului electoral.

Totodată, reprezentanții Partidului Neamul Românesc solicită Biroului Electoral de Circumscripție Municipală Slatina să verifice dacă liberalii au obținut acordul mai multor oameni din Slatina pentru a pune afișe electorale pe proprietățile lor.

„Prin prezenta, Partidul Neamul Românesc – Filiala Olt, vă sesizează faptul că Partidul Național Liberal nu respectă, pe raza municipiului Slatina, prevederile legale referitoare la afișajul electoral, respectiv folosește afișe electorale neconforme care nu respectă dimensiunile stabilite prin art. 39 din Normele de aplicare ale Legii nr. 334/2006 și, de asemenea, vă rugăm să verificați dacă această formațiune politică a obținut acordul tuturor proprietarilor indicați în Anexa 1 la prezenta, de a efectua afișaj electoral pe proprietățile lor.

Drept urmare, vă solicităm să luați toate măsurile care se impun în vedere a respectării legii privind campania electorală și afișajul electoral”, se arată în sesizarea depusă la BECM Slatina.

Proprietățile indicate de reprezentanții PNM se află pe străzile Plevnei, Dealul Viilor, Varianta Oituz, Banului, Potgoriilor, Ulmului, Vulturului, Aleea Independenței și Ecaterina Teodoroiu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here