Un tânăr de 23 de ani, snopit în bătaie de doi indivizi pe strada Calea București din Caracal

Un tânăr de 23 de ani a fost snopit în bătaie, azi, pe strada Calea București din Caracal, de doi indivizi. Agresorii au fost identificați și reținuți de polițiști.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu, tânărul bătut este din Grădinile, iar agresorii au domiciliul în Fărcașele.

„La data de 4 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliție municipiului Caracal s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, de 23 de ani, din comuna Grădinile, în timp ce se afla pe strada Calea București, din Caracal, ar fi fost agresat de două persoane,  care au plecat de la fața locului cu două autoturisme.

La scurt timp, polițiștii au identificat doi bărbați, de 29 și 32 de ani, ambii din comuna Fărcașele, bănuiți că ar fi agresat persoana în cauză”, a declarat Alexandra Dicu.

Cei doi au fost conduși la sediul Poliției Caracal și, în urma audierilor, ei au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.

În cursul zilei de mâine, persoanele reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, cu propuneri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here