Coronavirusul a mai făcut o victimă. Important om de afaceri buzoian, răpus de COVID-19

Un important om de afaceri din județul Buzău s-a prăpădit, în spital, la o lună după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Omul de afaceri buzoian, Ionel Turturică, se afla internat la secția de terapie intensivă a spitalului județean din Buzău, de mai multe zile, după ce în urmă cu o lună a fost depistat pozitiv la infecția cu noul coronavirus. Starea de sănătate a omului de afaceri, în vârstă de 63 de ani, s-a degradat foarte mult în ultimele zile, deși a primit, inclusiv, tratament cu plasmă hiperimună.

Având în vedere situația sa, medicii de la spitalul din Buzău au dispus transferal omului de afaceri la o unitate medicală din București. Din păcate organismul lui Ion Turturică nu a mai rezistat, acesta pierzându-și viața înainte de a fi transferat.

Decesul a fost anunțat de membrii familiei care au postat informațiile despre tragicul eveniment pe o rețea de socializare.

„Preotul și stâlpul familiei noastre, eroul, soțul, tatăl, bunicul, fiul, și prietenul dumneavoastră, Ionel Turturică, se odihnește… Apocalipsa 14:13: «Ferice de acum încolo de morţii care mor în Domnul!» «Da», zice Duhul, «ei se vor odihni de ostenelile lor, căci faptele lor îi urmează!» Dumnezeu, în bunătatea Sa, a decis să îl cheme astăzi la odihnă, până când Domnul Iisus Cristos va reveni pe norii cerului. Până atunci însă… plângem! De durere… de dor… Dar cu speranța și credința că ne vom reîntâlni curând… foarte curând… Te iubim!”, au transmis, în anunțul publicat pe Facebook, reprezentanții familiei afaceristului din Buzău.

În urmă cu doi ani, omul de afaceri din Buzău a fost diagnosticat cu un cancer de de prostată pe care l-a tratat cu succes. Rudele sale spun că înainte de a fi diagnosticat cu COVID-19, Ionel Turturică avea o stare de sănătate e bună, mai ales că nu a fost nevoit să suporte și tratamentul oncologic.

Ionel Turturică era patronul unei firme de construcții, cunoscute în zonă, AGI Construct SRL şi s-a numărat în trecut printre finanţatorii echipei de fotbal Gloria Buzău. El a fost prezbiter în Biserica Adventistă de pe strada Mioriţei, din municipiul Buzău.

Sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here