Slătineancă, apariție fabuloasă la Veneția! Așa ceva nu s-a mai văzut în orașul plutitor!/ Imagine EXPLOZIVĂ

Slătineanca Mădălina Ghenea care, la vârsta de 31 de ani, este cea mai frumoasă româncă ce locuiește în Italia, și-a făcut o apariție fabuloasă la Festivalul de Film de la Veneția.

Cel puțin, așa spun gazetele din Italia despre românca născută la Slatina. La cel mai vechi festival de film care a ajuns la ediția nu numărul 77, ce are loc la Veneția, Mădălina Ghenea a uimit din nou audiența. Rochia, de-a dreptul spectaculoasă, i-a scos în evidență atuurile fizice.

Menționăm că festivalul de la Veneția este considerat de cineaști printre cele mai importante, alături de Festivalul de la Cannes și Premiile Oscar.

Numeroase vedete internaționale și-au făcut apariția pe covorul roșu în ținute glam, extrem de spectaculoase, dar nouă ne-a atras atenția românca Mădălina Ghenea.

Cu rochia ei de culoare roșie, Mădălina Ghenea arăta ca o adevărată regină. De asemenea,  românca a optat pentru un machiaj discret și o coafură naturală.

Totodată, pe parcursul zilei, Mădălina Ghenea a purtat la un alt eveniment din cadrul festivalului, un costum cu accente masculine în nuanța roșu aprins semnat Albagía. Costumul a fost accesorizat cu o pereche de sandale în aceeaşi nuanţă by Gianvito Rossi şi bijuterii Damiani.

Mădălina Diana Ghenea este o actriță română, care și-a început cariera ca model.

Vedeta s-a născut la Slatina, dar locuiește de mulți ani la Milano. Timp de 7 ani, Mădălina a luat lecții de balet, dar și de pian și a absolvit Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina.

Atrasă încă de mică de lumina reflectoarelor, Mădălina a participat emisiunea TV „Tip Top Minitop”.

Cariera ei în modelling a început la o vârstă fragedă, 15 ani, când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni. Mădălina Ghenea a urcat pe podium atât în România, cât și în Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franța sau Spania.

În anul 2010, debutează în televiziune și acceptă să participe la concursul Ballando con le stelle, devenind partenera lui Simone Di Pasquale. Un an mai târziu și-a făcut debutul ca actriță, în rolul Irinei din filmul italian ‘I soliti idioti’. Printre primele apariții ale Mădălinei Ghenea s-a numărat și rolul din videoclipul ‘Il tempo tra di noi’, al lui Eros Ramazzotti,  în care apare în rolul iubitei cunoscutului cântăreț.

Atrasă încă de mică de lumina reflectoarelor, Mădălina a participat emisiunea TV „Tip Top Minitop’. Cariera ei în modelling a început la o vârstă fragedă, 15 ani, când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni. Mădălina Ghenea a urcat pe podium atât în România, cât și în Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franța sau Spania.

Pe lângă rolurile din filme și aparițiile pe podium sau în pictoriale de modă, Mădălina Ghenea a apărut în numeroase reclame pentru brand-uri renumite din toată lumea.

În 2016 a fost prezentatoare în cadrul Festivalului Sanremo.

A avut relații cu actori celebri precum Leonardo DiCaprio sau Gerard Butler. Mădălina Ghenea are o fetiță pe nume Vanessa, născută în aprilie 2017, din relația cu Matei Stratan, potrivit rumors.it.

Sursa (text și foto): evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here