Scene desprinse din filme: Un tânăr a fost snopit în bătaie la semafor. Victima, transportată la spital/ VIDEO

Scene desprinse din filme în Timişoara. Mai multe persoane au blocat un autoturism pe o stradă din oraş, iar apoi l-au lovit cu parul şi bătut pe şoferul maşinii. Conform tion.ro, ar fi vorba despre un conflict mai vechi între mai multe persoane de etnie romă din Timişoara.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni. În timp ce deplasa cu autoturismul personal, un tânăr în vârstă de 29 de ani a fost blocat în trafic de un alt autoturism din care au coborât mai multe persoane înarmate cu pari.

Agresorii au început să lovească mașina, iar apoi l-au luat la bătaie pe acesta. Au fugit însă de la fața locului înainte de sosirea forțelor de intervenție. Poliţia din Timişoara a făcut verificări în acest caz şi încearcă să dea de urma agresorilor. Bătaia s-a petrecut pe fondul unor conflicte mai vechi între mai mulți cetățeni de etnie romă din oraș.

În urma incidentului, tânărul de 29 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here