Scene şocante! Un tânăr de 19 ani a fost bătut cu bestialitate şi lăsat să zacă într-un şant în comă

Tânăr bătut cu bestialitate și lăsat să zacă în comă pe marginea drumului într-o localitate din Tulcea. Părinții băiatului sunt disperați și se plâng că poliția nu face nimic ca sa-l găsească pe agresor.

Mihai, un tânăr de 19 ani, a fost bătut cu sălbăticie de niște necunoscuți și lăsat să zacă, în comă, pe marginea drumului. La mai bine de o lună de când Mihai a fost găsit în comă, în șanț, familia și apropiații acuză polițiștii și procurorii că au lăsat baltă cazul.

“Da, este un caz dramatic care a zguduit atât localitatea, cât și pe locuitori. Provine dintr-o familie mai săracă și nu prea are cine să-i ajute. Mama băiatului este colega mea de muncă. Este un copil muncitor, îl cunosc foarte bine, lucrează de la vârsta de 14 ani. Se pare că poliția nu face nimic, nu comunică cu familia, nimeni nu știe nimic. Doar presupuneri”, afirmă un apropiat al familiei, a spus o apropiată a familiei, conform replicaonline.ro.

Tânărul de 19 ani se află, în prezent, internat la Spitalul Județean Constanța. A ieșit din comă și își revine, cu greu, după operație.

Reprezentanții IPJ Tulcea au declarat pentru sursa citată că, în acest caz, „cercetările sunt efectuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea”.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here