Un bărbat din Dâmbovița s-a sinucis de teamă că va lua coronavirus

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Dâmbovița, s-a sinucis de teamă că se va îmbolnăvi de coronavirus. Bărbatul a făcut mărturisirea într-un bilet de adio lăsat soției.

Bărbatul care locuia cu soția, soacra, fiica și fiul său lucra la o fabrică unde au fost înregistrate mai multe cazuri de coronavirus.

Apropiații spun că bărbatul era terorizat de gândul că s-ar putea infecta cu coronavirus, în ciuda faptului că nu ar fi avut niciun motiv serios pentru îngrijorarea lui.

Sinucigaș de teama COVID-19. Ce a scris în biletul de adio

Bărbatul din satul Odaia Turcului – comuna Mătăsaru a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinței. Trupul neînsuflețit a fost descoperit de familia acestuia, care la scurt timp a găsit și biletul de adio care explica gestul extrem.

În biletul de adio, bărbatul i-a mărturisit soției că frica nu îi dă pace și i-a cerut să aibă grijă de sănătatea ei și a celor dragi.

”A găsit un bilet pe masă, acolo. El lucra cu sora sa la uzină și îi spunea mereu ”sora mea, mi-e frică de Covidul ăsta, mi-e frică că mă îmbolnăvesc”. ”Hai, mă, că nu mori tu, mor ăia bătrânii”, spune o vecină.

Rudele spun că este posibil ca acesta să fi suferit de o depresie, având în vedere că bărbatul devenise în ultima vreme tot mai abătut, scrie stirileprotv.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here