Doi copii din Scornicești, de 5 și 8 ani, au ajuns la spital după ce au fost loviți de mașină

Doi copii din orașul Scornicești, unul de cinci ani, celălalt de opt ani, au ajuns la spital, azi, după ce au fost loviți de mașină. 

Vorbim de accidente rutiere separate, similare ca mecanism de producere, petrecute pe aceeași stradă, la diferență de o oră unul de altul.

Primul eveniment a avut loc în jurul orei 13.30, pe strada Bălțați. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu, minorul de opt ani s-a smuls din mâna tatălui și s-a angajat, în fugă, în traversarea străzii prin loc nepermis. El a fost lovit de un autoturism condus de un bărbat din Câmpulung.

La circa o oră, pe aceeași stradă, dar în alt loc, un băiețel de cinci ani a fost victima unui accident după ce, la fel ca în primul caz, a plecat de lângă cel care îl însoțea și a dat să traverseze strada, moment în care a fost lovit de un autoturism condus de un bărbat din Potcoava.

Ambii copii au fost transportați la spital.

„Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, în ambele cazuri rezultatul înregistrat fiind zero”, a precizat reprezentantul IPJ Olt.

Cei doi copii se află în afara oricărui pericol, susțin surse oficiale. În urma evenimentelor, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here