Candidatul copy-paste la Primăria Slatina: Liviu Voiculescu face un spital nou cu date copiate de pe Google/ FOTO+VIDEO

Candidatul PNL la Primăria Slatina, Liviu Voiculescu, susține, pe Facebook, că, în vreme ce unii dintre contracandidați săi fac spitale doar pe hârtie, în campania electorală, el a alocat peste 400 de ore cu analiza, documentarea și cu discuțiile cu specialiștii pentru construirea unui spital municipal de pediatrie la Slatina. La o simplă căutare pe Google, însă, sutele de ore de trudă ale candidatului liberal se reduc la câteva secunde de copy-paste. Pentru că asta a făcut cel care se vrea primar al Slatinei, mințindu-i direct pe cei cărora le cere votul.

„E ușor să faci un spital pe hârtie. Eu însă am mers mai departe. 400 + investite în analiză, documentare și proiectare 3 D”, afirmă, pe rețelele de socializare, Liviu Voiculescu, după ce unul dintre contracandidații săi, Marius Bălașa (Pro România) l-a acuzat că i-a furat ideea privind construirea unui spital de pediatrie la Slatina.

„E ușor să desenezi avioane pe hârtie…

Puteam să spun că doresc să fac un aeroport la Slatina.
E la fel de ușor să desenezi chiar și spitale pe hârtie și să promiți insistent că le vei face tu, ca primar ales.
Eu însă nu mă ocup cu desene decât când mă joc cu copiii mei.
Și promisiuni aiurea nu fac de principiu.
Sunt un om pragmatic, care lucrează cu lucruri tangibile, studiate, dovedite.
Eu am făcut o analiză, am discutat cu experții, cu cetățenii, cu membrii guvernului, cu colegi din Ministerul Sănătății, Ministerul Dezvoltării și Ministerul Fondurilor Europene.
Și mi-am făcut un plan: cum se poate construi un Spital de Pediatrie la Slatina?
Cu ce resurse?
Cu ce bani?
Cum se face finanțarea ?
Ce este și nu este eligibil ca investiție?
Iată câteva date mai jos:
Pentru că idei avem cu toții. De 30 de ani, suntem plini de idei și de desene pe hârtie. Avem primari campioni la desene pe hârtie, de la spitale la autostrăzi.
Ce ne lipsește, de 30 de ani? Viziunea, planificarea, execuția, oamenii competenți, cărora le pasă, care vor să facă și știu cum să facă.
Alegerea e simplă: votați caricaturişi, care se pricep la desene pe hârtie şi la promisiuni, sau votați oameni corecți, competenți, cu viziune și dorința de a-și duce planurile la bun sfârșit pentru comunitatea pe care o reprezintă și pe care o slujesc. Oameni ca mine !

”, a scris, pe Facebook, Voiculescu.

Și, ca să ne convingă de faptul că truda sa de sute de ore chiar a existat, liberalul adaugă textului electoral rezultatele muncii sale: date tehnice despre sursa de finanțare a viitorului spital, resurse, bani etc.

Ei bine, la o simplă căutare pe Google, ne-am dat seama că munca de peste 400 de ore pe care candidatul PNL ar fi depus-o cu analiza, documentarea și discuțiile cu specialiștii se reduce la câteva secunde de copy-paste. Pentru că asta a făcut: a copiat niște date seci din draftul Programului Operațional Sănătate 2021 – 2027 al guvernului.

Postarea lui Voiculescu:

Căutare pe Google:

 

Draftul programului găsit, de pe Google, pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene și părțile copiate de candidatul PNL, marcate cu roșu:

Și un video hazliu (Sursa: Facebook/Marius Bălașa):

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here