Horoscop 9 septembrie. Fecioarele vor câștiga mai mulți bani

O să ne descurcăm cu toate problemele şi-o să ieşim învingători din labirintul cu capcane de tot felul.

Vibraţia zilei este 9 şi o să prindem din zbor ideea salvatoare.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2020 FECIOARĂ

O să câştigaţi mai mulţi bani, poate v-aţi găsit ceva de lucru în paralel cu seviciul şi o să vă descurcaţi frumos, din punct de vedere financiar.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2020 BALANŢĂ

Se poate s-aveţi o discuţie cu şeful, o negociere şi să vă susţineţi punctul de vedere că să obţineţi ce v-aţi propus, chiar şi cu un mic rabat, din partea casei.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2020 SCORPION

Or să vă intre nişte bani şi poate vă interesaţi de starea sănătăţii – să nu se acutizeze vreo boală, menajaţi-vă, mai faceţi nişte analize medicale.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

E cineva care-a obosit să tot aştepte un răspuns de la voi şi bate în retragere – mai bine vă mai gândiţi dacă puteţi face casă împreună, sau nu.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2020 CAPRICORN

Aţi tot amânat reparaţiile pe-acasă, dar nu mai aveţi încotro, trebuie să repuneţi în funcţiune ce s-a stricat – chemaţi o firmă să vă rezolve.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Se poate să amânaţi o plecare ca sunt ceva probleme cu maşina, ori cei cu care trebuia să vă deplasaţi nu mai pot veni cu voi, şi refaceţi programul.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2020 PEŞTI

Sunt ceva taxe de plătit, o fi şi vreo rată la banca pe care-aţi lăsat-o pentru toamna şi e momentul să lichidaţi restantele, să nu vi se-ncarce nota de plată.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2020 BERBEC

O să faceţi nişte reevaluări, că v-au rămas obiective nebifate şi nici vorbă să lăsaţi lucrurile asa-ca aveţi planuri mari cu viaţa personală.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2020 TAUR

Vă aflaţi într-un moment de echilibru fizic, e emoţional, şi se poate să luaţi o decizie de viaţă personală, să vă căsătoriţi, s-aveţi copii.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2020 GEMENI

O s-apară cineva care vrea să vă cunoască mai bine şi dacă sunteţi şi voi în căutarea unui umăr pe care să vă sprijiniţi poate fi omul potrivit.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2020 RAC

Poate vă căutaţi o altă locuinţa ca să vă fie mai uşor cu şcoala, cu serviciul, sau să fiţi mai aproape de părinţi – şi daţi căutare pe net.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2020 LEU

Vă pregătiţi de o relansare, aţi şi găsit cu ce să doborâţi orice concurență, şi să câştigaţi bani – o slujba din cele care se cer în momentul de față.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here