Mama Luizei Melencu, acuzaţii grave după audierea lui Gheorghe Dincă: “Suntem dezamăgiţi în continuare pentru că am fost minţiţi”

Familiile celor două fete răpite din Caracal au ajuns din nou faţă în faţă cu Gheorghe Dincă. Astăzi s-au judecat mai multe cereri depuse de familiile fetelor, iar presupusul criminal a fost audiat prin videoconferinţă.

După ce a ieşit din sala de judecată, mama Luizei Melencu a declarat că lipsesc numeroase probe de la dosar şi că va lupta în continuare pentru aflarea adevărului.

“Noi suntem dezamăgiţi în continuare pentru că suntem şi am fost minţiţi. Niciodată nu vom accepta situaţia cu ce s-a declarat, că Gheorghe Dincă le-a ars pe fete în butoi. Acest proces s-a amânat pentru data de 23 din cauza unor probleme de sănătate ale domnului Aurel Moldovan din cealaltă parte vătămată.

Noi cerem doar să se facă dreptate pentru că nu s-a făcut. Realitatea se ştie, dar nu s-a vrut. Trăim într-un stat corupt. Vrem doar să se spună adevărul despre ce s-a întâmplat cu Luiza şi Alexandra”, a declarat mama Luizei.

Gheorghe Dincă e acuzat că le-a răpit, violat şi ucis pe cele două fete, Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, şi pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani. Luiza a fost răpită pe 14 aprilie 2019, iar Alexandra pe 25 iulie 2019.

Sursa: romaniatv.net

1 COMENTARIU

  1. Cazul ” Caracal” este definitia tipului de societate in care traim azi: coruptie e putin spus, e o societate inumana, cinica si falsa, pentru care viata celor doua fete, a parintilor, a noastra a tuturor nu valoreaza NIMIC! Toti cei responsabili, politisti, procurori, judecatori, Ministerul Justitiei, guvernul in intregime, presedintele tarii, toti sunt “Dinca ” – monstrul. VREM DREPTATE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here