Şef de district silvic, găsit spânzurat în pădure după controale. Echipele de control au găsit pagube uriașe

Un şef de district silvic din Mureş s-a spânzurat în pădure, la câteva zile după ce echipele de control de la Bucureşti au descoperit pagube uriaşe. În urma controalelor, bărbatul ar fi fost ameninţat de superiori că va fi înlocuit din funcţie, potrivit unui jurnalist de la Rise Project. 

Potrivit jurnalistului de la Rise project, bărbatul s-ar fi spânzurat după ce, în urma unui control venit de la Bucureşti, ar fi fost găsite pagube de peste un milion de lei, în cel puţin trei cantoane pe care le administra.

“Un şef de district silvic din Mureş s-a spânzurat în pădure, la câteva zile după ce echipele de control de la Bucureşti au descoperit o pagubă de peste un milion de lei, în cel puţin trei cantoane pe care le administra. Bărbatul ar fi fost şi ameninţat de superiori că va fi înlocuit din funcţie pe linie politică. În cele din urmă, acesta a cedat.

Săptămânile trecute, Ministerul Pădurilor şi Regia Naţională a Pădurilor au început nişte controale în pădurile din Mureş, după ce mai multe rapoarte arătau că tăierile ilegale au scăpat de sub control în zonă.

Asta este adevărata faţă a mafiei pădurilor şi al efectelor presiunilor venite din zona politică şi economică.

Gulerele albe prosperă, în timp ce angajaţii simpli pălesc încet sub presiunea acestui mecanism infracţional în care se regăsesc”, a scris jurnalistul Andrei Ciurcanu, pe pagina de Facebook.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here