Gigel Știrbu, jurnal de campanie. Vizite în județele Caraș-Severin și Mehedinți

Deputatul de Olt Gigel Știrbu s-a aflat, vineri și sâmbătă, în județele Mehedinți și Caraș-Severin, participând la inaugurarea unui important proiect, dar la lansarea mai multor candidați PNL la alegerile locale din 27 septembrie.

În cele două județe, Gigel Știrbu s-a aflat alături de premierul Ludovic Orban, de ministrul Economiei, Virgil Popescu, și de ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

„Câteva ipostaze din vizita de lucru a echipei guvernamentale în județele Caraș-Severin și Mehedinți. Astfel, astăzi, împreună cu premierul Ludovic Orban, ministrul Economiei Virgil Popescu și ministrul Transporturilor Lucian Bode am participat la inaugurarea proiectului “Conducta de transport gaze naturale pe direcția Prunisor – Orsova – Băile Herculane – Jupa”, ne-am întâlnit cu angajații companiei – SUMITOMO ELECTRIC BORDNETZE GMBH din Turnu Severin, și am asistat la prezentarea noii termocentrale Romgaz-GSP Power.
La sfârșitul zilei, am fost prezenți la lansarea candidaților PNL Mehedinți la alegerile locale de pe 27 septembrie!”, a scris, pe pagina sa de socializarea, Gigel Știrbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here