Deputatul Gigel Știrbu, jurnal de campanie. Acțiuni în județul Vâlcea, alături de Ludovic Orban

În acest sfârșit de săptămână, deputatul Gigel Știrbu, prim-ministrul Ludovic Orban și  Cristian Buican au participat la mai multe întâlniri în județul Vâlcea.

Cei trei au participat la semnarea unui acord prealabil de măsuri în vederea încheierii contractului de finanțare pentru un proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Vâlcea, la prezentarea unui proiect privind un parc industrial și la întâlnirea cu toți candidații din Vâlcea la alegerile locale din 27 septembrie.

„Am efectuat o vizită de lucru având drept scop obiectivele de investiţii care sunt fundamentale pentru Vâlcea: la sediul Instituției Prefectului –Județul Vâlcea, la semnarea Acordului prealabil de măsuri în vederea încheierii contractului de finanțare pentru „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Vâlcea”, proiect care are o valoare de peste 200 de milioane de euro și vizează introducerea și extinderea rețelelor de apă și canal în 34 de localități vâlcene, cu fonduri europene, în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare; la prezentarea proiectului “Parc Industrial” pe spațiul Platformei Chimice Rm. Vâlcea și la prezentarea proiectului „DRUM EXPRES” Râmnicu Vâlcea – Tigveni.

Am fost prezenți și la întâlnirea cu candidații PNL la alegerile locale de peste doua săptămâni, din județul Vâlcea, dar și la mai multe întâlniri cu alegătorii din municipiul Râmnicu Vâlcea și localitățile Băbeni și Drăgășani, bineînțeles, cu respectarea regulilor de prevenire a răspândirii COVID”, a scris, pe pagina sa de socializare, Gigel Știrbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here