Abateri de la normele în vigoare, depistate de polițiștii din Olt: Au fost reținute 34 de permise auto. Suma sancțiunilor

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au continuat, în ultimele 48 de ore, să acționeze pentru a asigura un climat optim de ordine publică și siguranță rutieră pentru cetățeni, aplicând sancțiuni celor care se abat de la normele în vigoare.

Oamenii legii au intervenit la 151 de evenimente, dintre acestea 124 fiind sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

„Polițiștii Secției de Poliție Rurală Osica de Sus au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 20 de ani, din comuna Osica de sus, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, având plăcuțele de înmatriculare provizorii expirate.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub  aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.
 
La data de 13 septembrie 2020, în timp ce acționau pe raza comunei Fărcașele, polițiștii au depistat o persoană, în vârstă de 19 ani, din municipiul Caracal, care conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.
 
În urma acestor constatări, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Pentru abaterile de la legislația în vigoare, polițiștii au aplicat peste 350 de sancțiuni contravenționale, valoarea acestora depășind suma de 127.000 de lei.

Totodată, organele de poliție din cadrul IPJ Olt au reținut 34 de permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce și au retras șapte certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here