Impact violent între două mașini, după ce șoferii nu au fost atenți. Unul circula cu viteză mare

Două mașini s-au lovit violent duminică seara pe Calea Văcărești din Capitală. Din fericire nu au existat victime, dar gardul de protecție al liniei de tramvai a fost distrus, iar traficul a fost deviat timp de câteva ore.

Accidentul s-a produs după ce un autoturism care ar fi circulat cu viteză ar fi lovit o altă mașină, al cărei şofer nu s-a asigurat atunci când a schimbat banda.

Evenimentul s-ar fi produs din cauza vitezei, dar și din cauza neasigurării la schimbarea direcției de mers. Din primele informații, ambii șoferi sunt de vină. Cei din zonă spun că pe aceasă stradă se întâmplă frecvent astfel de accidente.

Se întâmplă. Se întâmplă pe Văcărești tot timpul accidente. Ohoo! Acuma, văd că aici a fost belea”.

CetățeanCum să vă spun. Câte unul din ăsta mai tinerel intră în barele astea. Am văzut două accidente în care intră în bară. Chiar aici la trecerea de pieton. Din cauza vitezei, sigur.
ReporterPăi, vă dați seama, dacă a intrat în gard, din ce cauză?
CetățeanDin cauza vitezei”.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, dar gardul metalic care separă calea de rulare a tramvaiului de benzile pentru circulaţia maşinilor a fost distrus, iar traficul a fost deviat timp de câteva ore.

Traficul a fost îngeunat duminică seara și pe Centura Capitalei, în urma unui alt accident. Coloana de mașini s-a întins pe câțiva kilometri.

În accident a fost implicată o singură mașină. Șoferul nu a avut nevoie de îngijiri medicale.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here