Cercetat pentru furt de energie electrică, primarul din Balș are probleme și cu apa. Cifre suspecte în facturi/ DOCUMENT

Cercetat pentru furt de energie electrică, primarul din Balș, Mădălin Teodosescu, are probleme și la capitolul apei potabile. Deși are ditamai vila (265 mp), apa consumată în gospodărie nu depășește, luni de-a rândul, cinci metri cubi sau nici atât.

Cel puțin așa reiese din valoarea facturilor emise de furnizorul de apă în urmă cu câteva luni, ca și cum familia Teodosescu să îmbăiază de joi în Paște și folosește mașina de spălat și mai rar.

Apoi, în ciuda valorilor mici din facturi, sunt luni la rând când „primul gospodar” al Balșului refuză să-și onoreze datoriile la apă.

Este cazul, de pildă, al facturii nr. 44884 din data de 28.02.2019, în valoare de doar 30,81 lei și rămasă neplătită pe tot cursul anului. Nu este o excepție, pentru că asta s-a întâmplat și în 2018, și în 2017 etc.

Potrivit informațiilor noastre, deși cifrele privind consumul de apă sunt suspecte la nivelul mai multor luni, niciodată primarul Balșului nu a fost „onorat” de vreun control din partea furnizorului acestui serviciu.

Reamintim că, în prezent, Mădălin Teodosescu este cercetat în două dosare penale, o cauză vizând furtul calificat (furt de energie electrică), iar cealaltă lovirea sau alte violențe și distrugere, după ce edilul a agresat și insultat un tânăr în plină stradă.

Cu aceste tinichele de coadă, dar și cu modul în care administrația pe care o conduce a umflat conturile firmelor unor apropiați cu milioane și milioane de lei, Mădălin Teodosescu pierde pe zi ce trece procente importante din încrederea populației, potrivit sondajelor efectuate în ultima perioadă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here