Cei 44 de bătrâni de la azilul din Spineni, infectați cu SARS-CoV-2, transportați la spitalele din Slatina și Caracal

Cei 44 de bătrâni de la Centrul de Îngrijire și Asistență Spineni vor fi transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde vor fi supuși unor analize medicale amănunțite.

De la Slatina, persoanele cu comorbidități vor fi transferate la Spitalul Municipal Caracal, unitate suport pentru COVID-19.

Deja ambulanțele aduc primii infectați la Slatina.

„Toți bolnavii vor fi duși la spitalul din Slatina. Cei care se vor dovedi că suferă și de alte boli, vor fi transferați la Spitalul Caracal, alții vor rămâne la Slatina, pentru supraveghere și tratament de specialitate”, a declarat o sursă din sistemul medical.

Un focar uriaș de coronavirus a izbucnit la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Spineni, unde zeci de persoane au fost testate pozitiv.

Este vorba de 44 de persoane care au fost confirmate pozitiv, marți. Și ce e mai rău nu a trecut, pentru că, astăzi, au fost testați angajații unității, urmând ca rezultatele testelor să apară mâine.

Surse OLT-ALERT susțin că mai mulți dintre angajații centrului prezintă deja simptome specifice COVID-19.

Direcția de Sănătate Publică Olt a demarat o anchetă epidemiologică pentru identificarea tuturor persoanelor cu care cei infectați au intrat în contact.

În interiorul căminului au fost dispuse măsuri pentru a limita răspândirea virusului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here