Suspecţii de omor din Chiajna au fost prinşi într-o cabană. S-au tras focuri de armă

Poliţia a descins vineri, în pădure, la o cabană unde se ascundeau mai mulți suspecți de omor din comuna Chiajna.

Oamenii legii au ridicat trei bărbați și a fost nevoie de un foc de armă pentru a-i soma să se predea, întrucât un suspect a încercat să fugă.

“Astăzi, în jurul orei 14, în urma activităților desfășurate de DIC și DOS – IGPR, sub coordonarea procurorilor PICCJ, în cauza privind săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor în Chiajna, din data de 23.07.2020, a fost efectuată o descindere, într-o cabană izolată din zona montană a județul Prahova.

În această locație, au fost depistați patru bărbați, bănuiți în cauză, trei dintre aceștia fiind urmăriți general, având emise mandate de arestare preventivă, în lipsă.

În momentul intervenției, s-a folosit armamentul din dotare, trăgându-se un foc de avertisment, în plan vertical, întrucât unul dintre cei patru bărbați a încercat sa fuga.

Nu au rezultat victime”, se arată în comunicatul Poliţiei.

În luna iulie, presa relata despre un scandal de proporții ce a avut loc în Chiajna. Persoanele implicate, spun sursele, erau membri ai unor clanuri periculoase și care fac legea în localitate. Unii dintre cei implicați fuseseră dați în urmărire națională. Printre aceștia, s-a regăsit și numele lui Costy Litrașu.

Costy Litrașu este un nume strâns legat de clanul de interlopi ce activează în orașul Chiajna. Acesta este considerat unul din cei mai periculoși membri ai acestuia. În cazul scandalului de proporții din Chiajna, victimele numitului Costy Litrașu au fost Călin Pană și Liviu Iordan. Aceștia au fost bătuți pe o stradă din Chiajna. Agresorii, conform surselor, au fost Costel și Sorin Raiciu din Clanul Litrașu.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here