Horoscop 24 septembrie. Capricornii vor primi o sumă mare de bani

O zi a rectificărilor. E bine să ne achităm de toate obligaţiile, morale, materiale, ca să ne putem reinventa. Şi mai vrem să ne sporin şi veniturile.

Vibraţia zilei este 6 şi o s-avem în vedere armonia – să fie de jur împrejurul nostru.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2020 BALANŢĂ

O s-aveţi multe de făcut şi cu şcoala, şi cu serviciul, poate le-mbinați pe cele două, şi o să fiţi ocupaţi până peste. Oţi fi amânat nişte reparaţii, şi acum le-o fi venit şi lor rândul, aţi găsit pe cineva să se ocupe de ele, sau v-aţi făcut voi timp, printre picături.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2020 SCORPION

E o chestiune de familie care se cere urgent rezolvată, o fi vreo reparaţie, sau sunt nişte acte pe care va trebui să le semnaţi la notar. O s-aveţi parte de nişte reuşite, se-anunţă şi bani, poate lucraţi altceva care se plăteşte bine şi o să fie prosperitate la voi în familie.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

Se poate să fiţi în negocieri cu cineva care vrea să lucraţi împreună, dar sunt lucruri care vă ţin pe loc, vă nemulţumesc, şi trebuie făcut ceva. Sunt cheltuieli de care ştiaţi şi de care nu, şi o să cam fie un deranj la buget, dar nu sunteţi genul care să rămâneţi în pană de bani pentru că sunteţi inventivi.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2020 CAPRICORN

O să luaţi mai mulţi bani, poate o fi vreo primă, poate-ați lucrat în plus, un soi de recunoaştere din partea şefilor tot o să fie. E posibil să aveţi de ales între un job mai bănos, şi unul convenabil, aproape de casă, în care să munciţi de-acasă chiar şi o să vă fie greu să vă decideţi.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Întâlnire cu cineva care vrea să fiţi o echipă şi dacă şi voi simţiţi la fel o să vă meargă bine împreună. Poate vă-nscrieți la o şcoală, aveţi de dat şi nişte competențe, vreun examen eliminatoriu, şi o să vă descurcaţi, însă vor fi eforturi serioase la-nceput.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2020 PEŞTI

Se anunţă o perioadă mai relaxantă la serviciu, poate se va simţi latura voastră creativă şi o să vă refaceţi starea de spirit. O să aveţi nişte facturi de plătit şi va trebui să vă regândiţi politica monetară ca să vă puteţi plăti toate dările, să nu rămâneţi cu restanțe.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2020 BERBEC

Întrevedere cu cineva care vrea să se convingă odată în plus că sunteţi exact ce şi-a dorit, şi mai trebuie să vă convingă şi pe voi. Apar schimbări de la o zi la alta, şi-n privinţa contractelor şi a relatiiilor cu unii dintre partenerii de afaceri că nu şi-au respectat promisiunile.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2020 TAUR

Poate-a sosit momentul să alegeţi o altă casă, c-aveţi nevoie de spaţiu, poate trebuie pregătită o cameră pentru copil. Poate mai scoateţi bani de la bugetul familiei s-aduceţi unele îmbunătăţiri în spaţiul locuibil şi să reamenajaţi ca să vă simţiţi şi mai bine.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2020 GEMENI

Se poate să fie în grupul de prieteni cineva care vă place şi o să-i răspundeţi cumva, că şi vouă vă place persoana. Se poate să reluaţi o activitate de timp liber care să-i destindă şi pe copii, şi poate plecaţi pe undeva împreună cu un frate, o soră şi cu copiii lor.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2020 RAC

Vă faceţi curaj să avansaţi cu negocierile pentru un alt serviciu ca să nu rataţi o şansă, că poate nu vă roagă de două ori. Poate-o să faceţi comanda online de lucruri utile pentru casă, amenajaţi spaţiu de lucru şi de joacă, s-aveţi activităţi relaxante, să faceţi un pic de mişcare.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2020 LEU

Vin bani şi o să faceţi nişte cumpărături fie şi online ca să vă protejaţi şi ca să câştigaţi timp. V-a rămas un drum de făcut ca să-ncheiați nişte socoteli şi bine-ar fi să lichidaţi toate obligaţiile contractuale ca să vă puteţi restarta.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2020 FECIOARĂ

Se poate să-ncepeți o colaborare care-ar fi o bună completare a salariului timp de câteva luni. O să faceţi o revizie a banilor din cont c-au apărut chestiuni noi care vă scot banii cu forţa din cont, buzunar în perioada care urmează şi trebuie făcut ceva.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here