Șeful PNL Caracal, Cristian Pavel, confirmat cu COVID, a fost transferat, în stare gravă, la Spitalul Colentina din București/ FOTO

Președintele PNL Caracal, Cristian Pavel, confirmat, miercuri, cu COVID-19, a fost transferat, în stare gravă, la Spitalul Colentina din București.

Liderul liberal se afla într-o stare proastă și la internare în Spitalul Caracal, unde a ajuns extrem de târziu, întrucât el acuza manifestări ale bolii încă de acum două săptămâni. Cu toate acestea, abia ieri a ajuns să fie testat, rezultatul analizelor arătând, azi, că Cristian Pavel a fost infectat cu noul coronavirus.

Pacientul a fost dus la Terapie Intensivă, ulterior luându-se decizia de a fi transferat la Spitalul Colentina din București.

Transferul s-a făcut cu un elicopter SMURD.

Deși știa că este bolnav, duminica trecută Cristian Pavel a ales să plece prin oraș în campanie electorală cu candidatul PNL la Primăria Caracal, Cristian Conea, alături de zeci de colegi de partid. Lângă el s-au aflat și președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, dar și fostul șef al Poliției Olt, Ion Voicu, candidatul liberalilor la președinția Consiliului Județean Olt.

Pe traseele folosite în campanie, liberalii nu au purtat măști de protecție.

Cristian Pavel, alături de Cristian Conea și de Liviu Voiculescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here