PNL, campanie electorală cu pumnii la Cungrea, Olt: Tatăl candidatului PSD, luat la BĂTAIE de liberali/ FOTO

Tatăl candidatului PSD la funcția de primar al comunei Cungrea, Alin Bălan, a fost bătut, azi, de un liberal după ce a pus pe peretele unei case, cu aprobarea proprietarului, un afiș cu fiul său. 

Constantin Bălan a lipit afișul cu fiul său pe peretele unui imobil aflat în construcție, după ce, în prealabil, obținuse acordul proprietarului. La un moment dat, el s-a pomenit îmbrâncit de unul dintre muncitorii care lucrau la casa cu pricina și care, după ce i-a dat brânci, a luat victima la bătaie. Agresorul, liberal, este tatăl unuia dintre candidații PNL la consiliul local.

„Eu am vorbit cu proprietarul acelei case dacă mă lasă să pun un afiș cu fiul meu și el a fost de acord. Am pus afișul, un cunoscut m-a fotografiat, după care m-am pomenit cu numitul Niți Constantin, liberal, că vine și mă întreabă de ce am pus acel afiș acolo. A venit peste mine, mi-a dat brânci, a dat în mine domnule, m-a bătut”, s-a plâns victima.

El spune că nu va lăsa lucrurile așa și că va depune plângere penală la Poliție.

„Am vorbit cu polițiștii de la noi, mâine mă duc și depun plângere penală”, a mai precizat Constantin Bălan.

Constantin Bălan, cu câteva momente înainte să fie luat la bătaie de liberalul agresiv

Alin Bălan candidează din partea Partidului Social Democrat pentru funcția de primar la Cungrea după patru ani de administrație liberală. El este principalul contracandidat al actualului administrator public al localității, Cosmin Vlad, omul lui Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, fost primar în Cungrea. Șansele de succes la alegerile din 27 septembrie pe care Cosmin Vlad miza au scăzut simțitor după ce în spațiul public au apărut dovezi că șeful său a avut legături strânse cu lumea interlopă în perioada în care era ofițer de poliție, Liviu Voiculescu fiind nelipsit de la petrecerile pe care Bercea Mondial le dădea cu diferite ocazii. Faptul că PNL pierde teren în fața PSD îi irită la culme pe liberalii din Cungrea, care recurg la fapte de genul celei petrecute joi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here