Un polițist din Gorj, decedat după ce a fost implicat într-un accident: „Îngerii să vegheze drumul tău către Dumnezeu!”

Alin Roșieanu, tânărul de doar 21 de ani, originar din municipiul Motru și care activa ca polițist TF la Constanța, a decedat în Spitalul din municipiul Constanța. Din păcate, medicii nu i-au putut salva viața tânărului care fusese victima unui foarte grav accident rutier.

În ciuda faptului că sute de români s-au mobilizat și au donat sânge pentru a-l salva pe Alin Roșieanu, acesta a decedat. Plecarea sa prematură din această lume lasă în urmă o imensă durere. Atât familia, cât și prietenii săi sunt înmărmuriți și nu pot să accepte ideea că un băiat atât de tânăr și cu un suflet atât de bun nu mai este. Sute de comentarii de condoleanțe au apărut în mediul online.

Nimănui nu îi vine să creadă că tânărul polițist nu mai este.

“Alin ne-a demonstrat tuturor ce înseamnă să lupți cu toate puterile. Ne-a demonstrat că atunci când nu se mai poate, se mai poate puțin. Dar atunci când sistemul medical e împotriva ta și nu luptă alături de tine, alegi să nu mai rămâi. În această dimineață inima lui a încetat să mai bată. Știm că Alin este și va fi mereu în sufletele noastre. El este îngerul nostru acum. Mulțumim tuturor celor care l-ați ajutat în drumul său, vă suntem recunoscători! Mulțumim, Alin, că ai fost alături de noi și ca ai luptat să rămâi. Ai fost prea bun, te iubim mereu”, au postat prietenii săi.

Și reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Gorj transmit condoleanțe familiei îndurerate și regretă încetarea din viață a lui Alin Roșieanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here