Un bebeluș a murit într-un accident cu impact frontal. Bunica îl ținea în brațe

Un bebeluș a murit în urma unui grav accident rutier în localitatea Hășdău, județul Hunedoara. Autoturismul în care copilul se afla nu a adaptat viteza corespunzătoare într-o curbă și a intrat pe contrasens, în coliziune cu alt autoturism.

Micuțul se afla în brațele bunicii sale, atunci când șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, potrivit observatornews.ro.

„Un bărbat în vârstă 47 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism din direcția Lunca Cernii spre Hunedoara, pe DJ687, în satul Hășdău, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens și a tamponat frontal autoturismul condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Toplița.

In urma accidentului, a rezultat decesul unui minor in vârstă de un an, care se afla în brațele bunicii sale, de 44 de ani, și rănirea ușoară a unei femei de 45 de ani, din Hunedoara, pasageră in autoturismul care a produs evenimentul rutier”, informează autoritățile.

În urma accidentului în care bebelușul și-a pierdut viața, s-a întocmit un dosar penal.

Situația, însă, ar fi putut fi evitată, iar copilul ar fi avut o șansă la viață, dacă ar fi fost poziționat în mod corect în autoturism. Pentru orice călătorie cu mașina, bebelușii trebuie să fie poziționați într-un scaun auto și în niciun caz în brațe.

Un bebeluș a murit într-un accident cu impact frontal la Hunedoara. Bunica lui îl ținea în brațe

Sursa: demamici.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here