Bărbat de 35 de ani, găsit într-o baltă de sânge în mașină. Acuzațiile părinților săi

Poveste de dragoste cu final sângeros în județul Dâmbovița. Un bărbat, de 35 de ani, a fost descoperit, de un trecător, într-o baltă de sânge, în mașina sa, pe marginea Drumului Național 7.

Părinții lui cred că fiul lor ar fi fost atacat de soțul unei femei cu care acesta ar fi avut o relație în secret.

Pe de altă parte, însă, anchetatorii nu exclud ipoteza că omul să-și fi provocat rănile singur.

Ana Dumitru, mama tânărului rănit: “A fost ameninţat de bărbatul lui fata asta, că dacă nu o lăsă în pace are de tras. Şi o trage acum”.

Tânărul este căsătorit şi are doi copii. Potrivit rudelor, acesta ar fi avut o relaţie extraconjugală cu o femeie, la rândul ei măritată.

La un moment dat, soţul acesteia ar fi aflat de adulter şi l-ar fi avertizat pe bărbat să îi lase soţia în pace, în caz contrar urmând să aibă de-a face cu el.

Ieri, după-amiaza, un trecător a observat pe marginea DN 7, o maşină trasă pe dreapta. Când s-a apropiat, a văzut că şoferul sângera abundent. Martorul a sunat la 112, iar la scurt timp au sosit poliţiştii şi un echipaj de la ambulanţă, care i-au acordat ranitului primul ajutor.

Medicii din Dâmboviţa au chemat în sprijin şi un elicopter SMURD din Capitală. Tânărul, în stare critică a fost preluat şi transferat la o clinică din Bucureşti, acolo unde medicii se lupta să îi salveze viaţa.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească de unde provin rănile tânărului. Investigatorii nu exclud nici o tentativă de suicid şi i-au audiat pe mai mulţi apropiaţi ai bărbatului.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here