Horoscop 25 septembrie. Vărsătorii încep o nouă relație

O zi cu rezolvări. Se pare că ne mai şi ies numerele câştigătoare, primim aprobări, luăm bani, primim telefonul mult aşteptat şi câte altele.

Vibraţia zilei este 7 şi intuiţia o să ne spună în ce direcţie s-o apucăm.

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE 2020 BALANŢĂ

O să investiţi nişte bani în casă şi o să luaţi şi aparatură ca să lucraţi de-acasă, ori pentru şcoala online. O chestiune de serviciu se cere urgent rezolvată şi o să vă achitaţi onorabil, ca să-ncepeți proiecte noi, c-aveţi o listă, sunt oferte din mai multe direcţii.

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE 2020 SCORPION

E ceva care vă nelinişteşte şi-ar fi ideal să-mpartășiți problemele care va frământă ca să puteţi scăpa de ele – vorbiţi. Sunt activităţi de grup pe care le puteţi desfăşura în aer liber, în formulă restrânsă, ca să respectaţi regulile şi afară o să fie cel mai bine.

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

O să găsiţi un bun companion de călătorie şi-o să daţi o fugă la mare, ori la munte ca să luaţi o gură de aer. Se-anunţă bani şi o să vă puteţi permite mai multe lucruri, poate şi copiilor o să le luaţi ce v-au rugat mai ales că au nevoie de tot felul de lucruri în perioada asta.

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE 2020 CAPRICORN

Vă scoate cineva la o cafea c-aveţi lucruri importante de vorbit, poate au legătură cu relaţia de cuplu şi o să rimiţi şi cadouri. O să primiţi răspunsuri favorabile de la cei care v-au promis că vă angajează, că vă dau bani şi o să faceţi progrese pe mai multe planuri.

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Se poate să-ntâlniţi pe cineva într-un cerc de prieteni şi să fie începutul unei frumoase relaţii – dacă sunteţi singuri. Poate vă invită cineva într-un alt oraş la o aniversare, o fi o ceremonie mâine, poimâine şi vă duceţi de azi, c-aveţi un timp de respiro de care vreţi să profitaţi.

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE 2020 PEŞTI

A venit scadenţa şi trebuie să scoateţi bani din cont să achitaţi rate facturi şi alte neprevăzute. Se poate să fie o perioadă de graţie la serviciu şi să vă treziţi cu proiecte noi care să vă satisfacă nevoia de frumos şi o să fie şi bună colaborare cu colegii, cu şefii.

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE 2020 BERBEC

Se poate să vă ocupaţi de maşină dacă vreţi să plecaţi pe undeva şi-i mai trebuie nişte reparaţii, o revizie. Întâlnire cu cineva care vrea să vă dea de lucru, să puneţi pe roate o afacere şi vă gândiţi până luni dacă vă implicaţi, sau nu.

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE 2020 TAUR

Vă vin idei pline de inspiraţie ca să amenajaţi interiorul locuinţei, poate şi cu un prilej anume, o aniversare, o ceremonie. Vă pregătiţi de o escapadă turistică, fie şi de o zi ca să mai vedeţi şi altă lume, locuri noi, să mai ieşiţi din monotonie.

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE 2020 GEMENI

Relaţia cu partenerul de cuplu se nuanţează frumos şi o să vă gândiţi şi la căsătorie, la copii. Faceţi monetarul ca să vă duceţi la cumpărături şi ca să se ştie dacă vă rămân bani pentru o plimbare, să mai daţi o fugă la munte, sau la mare.

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE 2020 RAC

Veştile bune pe care le-aşteptaţi sosesc şi o să vă organizaţi timpul în funcţie de persoana care ocupa un loc central în viaţa voastră. Poate abia acum se hotărăşte soarta unui proiect şi o să aflaţi cu cât o să fiţi plătiţi şi pe ce durată se-ntinde munca voastră.

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE 2020 LEU

O reuşită în plan birocratic, aţi căpătat avize favorabile şi vă puteţi vedea de restul treburilor, să avansaţi cu toate proiectele. O să vă caute cineva care trebuia să vină pe la voi acum vreo două luni şi poate e tocmai bine ca s-aveţi şi voi timp şi bani ca să ieşiţi pe undeva.

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE 2020 FECIOARĂ

Poate va trebui să-ntrebați un medic ce tratament ar fi cazul să luaţi ca să vă refaceţi organismul. Vă faceţi socoteli cu banii, achitaţi rate – neapărat, facturi şi le luaţi şi copiilor ce le-aţi promis ca să mulţumiţi pe toată lumea.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here