Ion Doldurea: 50 milioane de euro pentru rețeaua de apă potabilă și canalizare a orașului Caracal

Candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Caracal anunță o investiție de 50 de milioane de euro în infrastructura de alimentare cu apă și de canalizare a orașului.

Este vorba de un proiect european implementat la nivelul județului Olt și în cadrul căruia cea mai mare valoare investițională revine municipiului Caracal: 50 de milioane de euro.

„Nu putem vorbi de un oraș european în condițiile în care sute de locuitori ai Caracalului încă nu beneficiază de condiții elementare de confort, precum apă potabilă și canalizare. Ca primar, accelerez implementarea programului de reabilitare infrastructură de apă și canal, prin extinderea rețelei de apă potabilă și de canalizare.

Deși în ultimii patru ani s-au făcut pași în această direcție (a fost extinsă rețeaua de apă potabilă cu 5.225 ml, iar rețeaua de canalizare cu 1.118 ml), am în vedere ca peste patru ani în Caracal să nu mai existe străzi fără canalizare.

50 de milioane de euro, printr-un proiect european care este implementat în județul Olt, au fost aprobați pentru extinderea în următorii ani a rețelei de apă și canal a orașului nostru”, a declarat Ion Doldurea.

Cu ocazia implemnetării acestui proiect, va fi reabilitată și infrastructura stradală și va fi dezvoltată rețeaua de gaze, mai spune candidatul PSD la Primăria Caracal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here