Mario De Mezzo, cel căruia Voiculescu i-a luat locul de candidat la Primăria Slatina: Fără INTERLOPI, fără PENALI/ VIDEO

Mario De Mezzo, omul căruia președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, i-a luat locul de candidat la funcția de primar al Slatinei, a spus, duminică, după ce și-a exercitat dreptul vot, că a votat „pentru o administrație locală fără interlopi, fără penali”. Cuvintele „fără interlopi, fără penali”, folosite în ziua alegerilor locale de Mario De Mezzo, sunt cel puțin stranii după ce, recent, au fost făcute publice mai multe imagini video în care candidatul la Primăria Slatina, Liviu Voiculescu, apare la petreceri alături de interlopii Bercea Mondiali și Emi Pian. De asemenea, cuvântul „penal” este și el destul de ciudat în contextul în care liderul PNL are, în prezent, calitatea de inculpat într-un dosar penal. 

Mario De Mezzo a votat, duminică, la una dintre secțiile amenajate în incinta Colegiului Național „Radu Greceanu”.

După ce și-a exercitat dreptul electoral, De Mezzo a postat pe pagina sa de socializare o înregistrare video în care spune că a votat „pentru o administrație locală fără interlopi, fără penali”.

„Am votat pentru o administrație locală fără interlopi, fără penali, pentru o administrație locală care înțelege educația și că doar prin educație orașul Slatina va evolua. Toți cei care mă cunoașteți și aveți încredere în mine faceți la fel: mergeți și votați. Victorie”, spune primul desemnat pentru candidatura la Primăria Slatina al PNL.

Cuvintele „fără interlopi, fără penali”, folosite în ziua alegerilor locale de Mario De Mezzo, sunt cel puțin stranii după ce, recent, au fost făcute publice mai multe imagini video în care candidatul la Primăria Slatina, Liviu Voiculescu, apare la petreceri alături de interlopii Bercea Mondiali și Emi Pian. De asemenea, cuvântul „penal” este și el destul de ciudat în contextul în care liderul PNL are, în prezent, calitatea de inculpat într-un dosar penal.

După o asemenea declarație publică, este clar cu cine nu a votat Mario De Mezzo!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here