Noii consilieri PNL al Slatinei, SFIDARE TOTALĂ la adresa alegătorilor: Nu s-au prezentat la BEM să-și ridice mandatele. Le-a ridicat un trimis al lor

Noii consilieri PNL ai Slatinei au dat dovadă de o sfidare totală la adresa alegătorilor: deși aveau oră programată, miercuri, să-și ridice certificatele care atestă calitatea de consilieri de la Biroul Electoral de Circumscripție Municipală, ei nu s-au prezentat acolo, ci l-au trimis pe Ionuț Comănescu să le ridice onorantele documente.

La ora programată, doar Ionuț Comănescu, locul trei pe lista de consilieri a PNL Slatina, s-a prezentat și, pe lângă propriul certificat, a ridicat și certificatele colegilor de partid, o premieră în istoria alegerilor locale la nivelul municipiului-reședință de județ și o sfidare totală la adresa slătinenilor și, cu precădere, la adresa celor care i-au ales pe liberali.

Nu așa au procedat ceilalți nou aleși în legislativul municipal, care s-au prezentat personal să își ridice certificatele, respectând procedura și onorând votul primit de la cetățeni. Vorbim de social-democrați, prezenți cu toții, în frunte cu Emil Moț, și de cei doi aleși ai Pro-România, Marius Bălașa și Mihai Cîrloganu.

Noii consilieri slătineni ai PNL sunt Liviu Dumitru Voiculescu, Marian Manuel Doagă, Ionuţ Ovidiu Comănescu, Alexandru Bogdan Popistaş, Viorel Rogojinaru, Ştefan Văduva și Eugen Romeo Costică.

2 COMENTARII

  1. Haideți, vă rog frumos, nu căutați nod în papură! Sunt măsuri covid. La toate instituțiile se iau măsuri ca oamenii să intre cât mai puțin în contact unii cu alții…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here